مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خانم فریده نظری گفت: رطب و خرما را در بستهبندیهای بهداشتی خریداری و از خرید انواع فلهای، بدون بستهبندی، فشرده و لهشده خودداری کنید. قبل از مصرف ابتدا دانههای خرما را بهطور مجزا با آب سالم بشویید زیرا خرما ازجمله خوراکیهایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگیهای احتمالی در زمان برداش ، بستهبندی و عرضه پاک شود. این کارشناس بهداشتی تاکید کرد: از تماس مواد گنا مانند الکل برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رطب و خرما را قبل از مصرف بشویید
برای سلامتی خسرو آواز ایران همه باهم دست به دعا شویم/خدای خسرو آوازمان را از ما نگیر
با فوت ۵ نفر دیگر، متأسفانه تاکنون ۴۱۱ هم استانی جان خود را براثر ابتلا به این ویروس ازدستدادهاند
خرما ,بهداشتی ,مصرف ,بشویید ,رطب ,زمان ,خرما را ,از مصرف ,و خرما ,رطب و ,قبل از
درباره این سایت